U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

3665 As

Omschrijving

Karaktervolle woning met 4 slaapkamers, tuin en garage.

Deze prachtige instapklare woning met karakter is gelegen in As, biedt alles wat je maar kunt wensen in een huis. Met een tuin, garage en 4 slaapkamers is dit de perfecte plek voor een gezin.

De woning dateert uit 1918 en ademt nog steeds de charme van die tijd uit. Met een perceeloppervlakte van 225m2 en een bewoonbare oppervlakte van 179m2 is er genoeg ruimte voor iedereen. De EPC-waarde van 381 en het energielabel D laten zien dat er verder geen renovatieplicht is.

De woning is als volgt ingedeeld: inkomhal, eethoek met zithoek, keuken en toilet. Op de 1ste verdieping zijn er 2 slaapkamers en badkamer. Op de 2de verdieping vinden nog 2 slaapkamers en nog een extra ruimte als berging of dressing. Verder is er een ruime voorraadkelder, garage en mooie tuin met ruim terras.

De tuin, en het verhoogde terras zijn gelegen op het noordoosten, biedt de perfecte plek om van de zon te genieten terwijl je toch wat schaduw hebt. De garage biedt voldoende ruimte voor het parkeren van de wagen.

Met 4 slaapkamers is er genoeg ruimte voor iedereen om een eigen plekje te hebben. Of het nu gaat om een kantoor aan huis, een speelkamer voor de kinderen of gewoon een extra logeerkamer, er is genoeg ruimte voor ieders behoeften.

Deze woning is de perfecte mix van charme, ruimte en comfort. Met zijn geschiedenis en moderne gemakken is het een plek waar je je direct thuis zult voelen.

Meer info bel Mario 0479/895459.


Niet gevonden wat je zocht?

Schrijf je dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf je in
Terug naar boven
Sluit menu Immo Bongaerts